Word Lid
menu
Word Lid

Home / Programma / woordje van de voozitter

woordje van de voozitter
Afdeling

LINT ONS DORP!

Elke partij wil een groener, socialer, veiliger, zuiniger, sportiever en beter Lint. Zo ook het Vlaams Belang. De huidige meerderheid van N-VA/SP.a-GROEN is daar duidelijk niet in geslaagd.

Het Vlaams Belang wil een nieuwe aanpak: een transparant en zuinig bestuur, meer inspraak van de burger door o.a. referenda, werkelijk behoud van het dorpse karakter van de gemeente Lint, geen prestigeprojecten, geen nieuwe verkavelingen, geen speeltuin voor bouwpromotoren maar een dorp waar iedereen zich kan thuis voelen, kan sporten, kan deelnemen aan het bruisende verenigingsleven . . . kortom zichzelf kan zijn!

Lint is wel degelijk leefbaar maar heeft dringend nood aan een ander en beter bestuur!

Wij durven u – beste Lintenaar – dan ook oproepen om samen met het Vlaams Belang een einde te maken aan de arrogante heerschappij van de N-VA/SP.a-GROEN-meerderheid.

Slecht één maal om de 6 jaar krijgt u de mogelijkheid om het beleid te sturen. Het moet gedaan zijn met het geknoei van de huidige meerderheid!

Het Vlaams Belang is bereid verantwoordelijkheid te nemen en wil die uitdaging aangaan. Een ander en beter bestuur en een nieuwe aanpak in 2019!


Johan Verreyt

Lijsttrekker Vlaams Belang!

Mag ik samen met de gemotiveerde ploeg kandidaten op 14 oktober 2018 op u rekenen?